Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Szekeres: Kivitelezhetetlen a
  2007-12-01 00:48:11, szombat
 
  Szekeres: Kivitelezhetetlen a kisebbségi kormányzás
2007. november 30. 18:22


MNO
A Zuschlag-ügy miatt lemondott Bács-Kiskun megyei vezetést próbálja újjászervezni az MSZP. Szekeres Imre a párt elnökhelyettese egy ilyen fórumon védelmébe vette az SZDSZ-t. Ebben a megyében 1998 óta egyetlen egy szocialista nyert egyéni választókörzetben.


Az a feladatunk, hogy hidat építsünk a régi és az új Magyarország között, mert a régi már, az új pedig még nem működik - mondta Szekeres Imre, az MSZP elnökhelyettese pénteken Baján. Annak a régi Magyarországnak, amely jól-rosszul működött, elkezdtük az átalakítását, és az az új Magyarország, amit szeretnénk felépíteni, ahol az emberek jobban élnek, ahol igazságosabbak a viszonyok, ahol nagyobb gazdasági teljesítmény van, ez az új Magyarország még nem működik - mondta a szocialista párt elnökhelyettese a párt Bács-Kiskun megyei elnökjelöltjeinek bemutatkozó fórumán mondott bevezetőjében.

Az MSZP elnökhelyettese szerint, az Alföldnek ez a régiója fontos bázis az MSZP számára, mert itt dőlhet el az országgyűlési választás sorsa. Ha itt a baloldal új lendületet kap, több támogatót sorakoztat maga mögé és a következő választáson ez politikai voksokban nyilvánul meg, akkor az egész Magyarország politikai életét átírhatja - mondta Szekeres Imre.

Véleménye szerint, nagyszerű embereket jelöltek az MSZP megyei elnöki tisztére. Az új megyei vezetéstől azt várja, hogy január végéig készítsen olyan programot, amely a választásokig meghatározza a teendőket. Bács-Kiskun megye tíz országgyűlési választókerületében 1998-as választások óta egyetlen MSZP-és jelölt tudott egyéni győzelmet aratni: Garai István 2002-ben a Kiskunfélegyháza központú választókerületben.

Alföldi Albert, a jelölőbizottság elnöke bejelentette, hogy a beérkezett javaslatok alapján Balogh László, országgyűlési képviselő, a megyei közgyűlés korábbi elnöke, Brúszel László, a kecskeméti szervezet elnöke és Vári Gyula korábbi országgyűlési képviselő, egykori világbajnok vadászpilóta a jelölt a megyei elnöki posztra. A jelöltek nyolc percben ismertették programjukat.

Vári Gyula hangsúlyozta: a szocialista párt Bács-Kiskun megyében nincs jó helyzetben. Elmondta, hogy az MSZP-nek a megye 117 települése közül 78-ban nincs szervezete. Balogh László kifejtette: az MSZP helyzete az országban és a megyében nem rózsás, de a legelőször megoldandó feladatnak azt nevezte, hogy az MSZP szerezze vissza becsületét a megyében. Brúszel László, a csapatmunka és az összefogás párton belüli fontosságát és a társadalommal folytatandó párbeszédet hangsúlyozta beszédében.

A fórumon az egyik szocialista párttag felszólalásában kifejtette, hogy az egészségbiztosítás átalakítása az SZDSZ érdeke. Hangsúlyozta: a párttagokkal kellene a biztosítási rendszer átalakítását megbeszélni. Szívesebben venném, ha mi mondanánk ki: ha nem tetszik, mehetnek - mondta a felszólaló a koalíciós partnerre utalva.

Szekeres Imre a felvetéssel nem értett egyet, mert mint mondta, a választók 2002-ben úgy döntöttek, hogy koalíciónak kell vezetnie az országot. Hozzátette: ha nem tud megállapodni az MSZP és az SZDSZ, és felbomlik a koalíció, nincs lehetőség kormányalakításra, a kisebbségi kormányzás pedig kivitelezhetetlen. Szekeres Imre hangsúlyozta: jó esélyt lát arra, hogy december 17-éig, az egészségbiztosítási törvény zárószavazásáig sikerül megállapodni a koalíciós partnerrel.

Az MSZP megyei vezetése a Zuschlag-ügy miatt lemondott, ezért december 9-én Kecskeméten az új megyei vezetőket választanak. A megyei elnökjelöltek három, a sajtó számára nyilvános vitafórumon mutatkoztak be a párttagok előtt Kecskeméten, Kiskunhalason és Baján.

(MTI)
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: kiskunfélegyháza, elnökhelyettese, zárószavazásáig, felszólalásában, magyarországnak, jelölőbizottság, igazságosabbak, társadalommal, elnökjelöltek, országgyűlési, választásokig, kiskunhalason, bevezetőjében, újjászervezni, hangsúlyozta, magyarország, megállapodni, átalakítását, párttagokkal, bejelentette, meghatározza, vadászpilóta, programjukat, teljesítmény, szocialista, párbeszédet, folytatandó, fontosságát, átalakítása, megbeszélni, biztosítási, csapatmunka, bemutatkozó, mutatkoztak, választáson, választások, kisebbségi kormányzás, párt elnökhelyettese, ilyen fórumon, megyében 1998, szocialista nyert, régi Magyarországnak, emberek jobban, szocialista párt, párt Bács-Kiskun, régiója fontos, országgyűlési választás, következő választáson, egész Magyarország, választásokig meghatározza, jelölőbizottság elnöke, beérkezett javaslatok, Szekeres Imre, Garai István, Alföldi Albert, Balogh László, Brúszel László, Vári Gyula,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Albert Einstein gondolata  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Minden harmadik...  Facebookon kaptam  Radikális szeretet  Kövesd a cowboyt!  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png csokor  Hazára minden embernek szükség...  Facebookon kaptam Krisztinától  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Irgalom és ítélet  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Az igazi szeretetért rendszeri...  Png kutya  Régi emberek, akikre máig büsz...  Facebookon kaptam  Png fotel  Minden harmadik...  Akarat  Facebookon kaptam  Reggel van  A nemzeti hovatartozás kulturá...  A Megváltó szolgálatában  Fekete István - Akác  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Hiányzik  Nagyi telefonál  A sors  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Akarat  Leonardo da Vinci gondolata  Bounty krémes  Szép estét kedves látogatóimna...  Png nő  Facebookon kaptam  Nagyon különös  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Facebookon kaptam  s immár én is felragyogva, ért...  Facebookon kaptam  Nevem  Erdőn  Nagyi telefonál  Paul David Tripp Április 21  Az engedelmesség miért nem vál...  Png ház  Tóth Ágnes - Szervusz pad  A Megváltó szolgálatában  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Sose bánj semmit  Irgalom és ítélet  Png telefon  Szívem  Hazára minden embernek szükség...  Ne kapaszkodj magasabbra,  A televizió nem a kultúrát kép...  Facebookon kaptam  A jó emberek mindig szépek mar...  Alázat  Alázat  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Facebookon kaptam  Sose bánj semmit  Facebookon kaptam  Garai Gábor - Takarítás  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Facebookon kaptam  Irgalom és ítélet  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Reménység és erő Krisztustól e...  Facebookon kaptam  Zilahy Lajos gondolata  Facebookon kaptam  Bertolt Brecht -től idézet  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Albert Einstein gondolata  Örülök, hogy látlak!  Png kislány  Facebookon kaptam  Png rózsa csokor  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Reménység és erő Krisztustól e...  Nevem  Facebookon kaptam  Még csak most kezdődik a nap  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 19  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Facebookon kaptam  Leonardo da Vinci gondolata 
Bejegyzés Címkék
kisebbségi kormányzás, párt elnökhelyettese, ilyen fórumon, megyében 1998, szocialista nyert, régi Magyarországnak, emberek jobban, szocialista párt, párt Bács-Kiskun, régiója fontos, országgyűlési választás, következő választáson, egész Magyarország, választásokig meghatározza, jelölőbizottság elnöke, beérkezett javaslatok, megyei közgyűlés, kecskeméti szervezet, megyei elnöki, jelöltek nyolc, legelőször megoldandó, összefogás párton, társadalommal folytatandó, egyik szocialista, párttagokkal kellene, biztosítási rendszer, koalíciós partnerre, választók 2002-ben, koalíciós partnerrel, megyei elnökjelöltek, sajtó számára, párttagok előtt, kiskunfélegyháza, elnökhelyettese, zárószavazásáig, felszólalásában, magyarországnak, jelölőbizottság, igazságosabbak, társadalommal, elnökjelöltek, országgyűlési, választásokig, kiskunhalason, bevezetőjében, újjászervezni, hangsúlyozta, magyarország, megállapodni, átalakítását, párttagokkal, bejelentette, meghatározza, vadászpilóta, programjukat, teljesítmény, szocialista, párbeszédet, folytatandó, fontosságát, átalakítása, megbeszélni, biztosítási, csapatmunka, bemutatkozó, mutatkoztak, választáson, választások, kecskeméten, vitafórumon, világbajnok, ismertették, választanak, szívesebben, koalíciónak, felvetéssel, sorakoztat, összefogás, kisebbségi, legelőször, szeretnénk, felépíteni, partnerrel, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1367
  • e Hét: 15597
  • e Hónap: 26708
  • e Év: 180204
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.